Varaa aika toimenpiteeseen

Ideal-tuotteet on suunniteltu tuomaan iloa ja harmoniaa sekä sinun elämääsi, planeetallemme että ihmisille ympärilläsi.

Loading...

Tietoa toimenpiteen varaamisesta

Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Voit maksaa suosituimmilla luottokorteilla (Mastercard, Visa ja American Express) ja Paypalilla.Jos tarvitsee, voimme myös antaa sinulle IBAN-numeron pankkisiirtoa varten. Varmista, että nimesi on kirjoitettu oikein, ja lähetä meille kuitti pankkisiirrosta tässä tapauksessa.

Covid-19 erikoiskäytännöt

Elämme epävarmoja aikoja emmekä halua sinun murehtivan mahdollisesti muuttuvia olosuhteita. IdealofMeD noudattaa hallituksen ohjeita. Jos lentosi perutaan tai olet sairastunut vakavammin, siirrämme toimenpideaikasi ilman lisämaksuja.

Voinko ostaa lisätoimenpiteitä ollessani Istanbulissa?

Voit lisätä muita toimenpiteitä, kuten parransiirron, kulmakarvojensiirron tai mesoterapian suoraan tehdessäsi varausta lomakkeen ylimääräiset-osiosta. Toimenpidepäivänä ei-kirurgisia toimenpiteitä voivat myös ottaa seuralaisesi (kumppani, ystävä, perhe..). Jos haluat varata muita toimenpiteitä, ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Voinko siirtää toimenpidettäni?

Totta kai! Toimenpide voidaan siirtää täysin ilman lisämaksuja, jos toimenpiteeseen on vielä yli 60 päivää aikaa. Erikoistapauksissa aikaa on pidennetty 30 päivään ennen toimenpidettä.

Ovatko toimenpiteet verovapaita?

Kyllä! Hoitopaketista ei peritä lainkaan arvonlisäveroa, sillä hoidot tapahtuvat Euroopan unionin ulkopuolella.

Pitääkö minun maksaa kaikki etukäteen?

Kassalla voit valita, että maksat vain varausmaksun ja loput vasta toimenpidettä edeltävänä päivänä Istanbulissa, ellei toisin ole sovittu.

Kokemuksia

Olemme puolueellisia.. Lue, mitä muut meistä sanovat!

Rated Excellent on TrustPilot
5/5

Sign up for our Newsletter
and get our free eBook